Přeskočit na hlavní obsah

Tipy na fantastické dárky s vůní koření



Hledáte dárek pro kuchařku či kuchaře? Pak Máme pro vás fantastické tipy na nádherné a voňavé dárky, které ocení každý milovník dobrého jídla a vášnivý kuchař, neboť koření není nikdy dost.

Koření, (myšleno kvalitní nejlépe v BIO kvalitě), je nejen nádherný dárek který úžasně voní, ale koření je i zdravé. Koření se hodí do teplých i studených pokrmů a salátů. Koření, jako třeba skořice se hodí i do kávy nebo koktejlu. Zkrátka vše co se točí kolem koření, je ideální volbou na dárek pro ženu i muže.

Koření v té nejlepší kvalitě pro nezapomenutelné gurmánské zážitky


Sonnentor Bio Adventní sada koření - 24 různych druhů koření 116gSkořice Pravá Naturalis BIO - 100gIndické kari


Na obrázku zleva je Vám k dispozici:

  1. Červená Bio Adventní sada koření od Sonnentor, s kouzelným vánočním motivem s retro nádechem, obsahuje mix 24 druhů koření od biopěstitelů.
  2. Plechová dóza Naturalis BIO Cejlonská skořice. Tato pravá skořice má na rozdíl od té běžné z obchodů, vynikající chuť, vůni a pozitivní účinky na trávicí trakt. Od Naturalis BIO můžete poskládat balíček různého koření, které je stejně jako skořice, baleno do praktických plechových dóz. S kořením tak darujete zároveň i kořenku. Jde o velice krásný dárek.
  3. Valdemar Grešík - Natura, přináší do našich domovů vůni indického Kari koření, které je zabaleno v krásné papírové krabičce. Stejně jako u skořice, můžete udělat dárkový balíček z mnoha druhů koření a bylinek od tohoto českého výrobce.


Kořenky, stojany na kořenky a násypky pro sáčky s kořením

Násypky pro sáčky s kořením SEASON





Díky vychytávce násypky pro sáčky s kořením, odpadá kuchařce práce s přesypáváním koření do kořenek. Stačí ostřihnut vrchní část sáčku, nasadit násypku a vložit do otočného stojanu, který lze umístit kamkoliv k ruce kuchařky / kuchaře.  Kromě otočného stojanu máte v eshopu Tescoma k dispozici i závěsnou lištu s násypkami, kterou lze umístit do skřínky.






Sada šesti magnetických kořenek s podstavcem Premier Housewares
Sada 6 magnetických kořenek s podstavcem Premier Housewares, 100 ml
S těmito designovými kořenkami s průhledným víčkem, bude mít každá kuchařka ušetřeno spoustu zbytečné práce při hledání koření. Koukne a hned má jasno po které kořence sáhnout. Zkrátka Britský Premier Housewares moc dobře ví, jak na organizaci v kuchyni.






Sada skleněných kořenek WMF
Sada kořenek 4dílná Depot
Německý výrobce WMF má vše vymazlené do detailu. Tento set 4 kusů kořenek obsahuje skleněné kořenky s víčkem z nerezová ocel Cromargan® z nich má každá kořenka jiný otvor . To znamená, že jedna kořenka je určená na mleté koření, druhá na celé koření, třetí na celý list/plod a čtvrtá je univerzální třeba na sůl.






Kořenky ve stojanu nebo v poličce







Nerezový otočný stojan se skleněnými kořenkami a nerezovými víčky, nebo dřevěnou polička s plastovými kořenkami a dřevěnými víčky, můžete darovat bez koření, nebo kořenky kořením naplnit a mile překvapit Vaší milovanou osobu dokonalým dárkem, který může hned použít na přípravu nějaké dobroty.




Mlýnky na koření a Mlýnky s kořením


Sada mlýnků na koření Weltbild




Tato 7 dílná sada mlýnků na koření od německého výrobce Weltbild, obsahuje 5 skleněných mlýnků na celé koření (možno i na sůl) a 2 sypací skleněné kořenky. Jde o krásný set, který zajistí, že koření bude vždy čerstvě namleté a tím pádem krásně voňavé.





Dárková sada mlýnků a koření PEUGEOT Les Inséparables
Dárková sada Les Inséparables: mlýnky na pepř a sůl PARIS uSelect bíle mořené dřevo 18 cm

Touto překrásnou Dárkovou sadou dřevěných mlýnků PARIS uSelect a skleněných kořenek naplněných kořením, od francouzského výrobce Peugeot, uděláte radost každému milovníkovi designu i dobrého jídla. Vše vloženo do luxusní dárkové krabice Peugeot. Vybírat můžete z více barevných variant.







Mlýnky se solí a různým kořením SMA Diffusion


Mlýnek se solí a grilovacími bylinkamiMlýnek se solí, pepřem, česnekem, tymiánem a šalotkou

Francouzská potravinářská společnost se sídlem v Provence, k vám přichází s nápaditými mlýnky naplněnými jen tím nejlepším a nejkvalitnějším, co příroda nabízí. Vyberte si mlýnek nebo více mlýnků se solí s různými příchutěmi bylin, koření, lanýžů a česneku.



Kuchařky aneb voňavá přírodní lékárna v kuchyni


Alchymie bylin   KoÅ™ení - Daviesová Gill

Překrásné knihy o koření a bylinkách potěší opravdu každého. Dopřejte vašim nejbližším tu radost listovat, čerpat zajímavé informace a kochat se nádhernými fotografiemi v jedné z těchto knih.

Například kniha Alchymie bylin prozradí čtenářům, jaké léčivé zázraky skrývá jejich kuchyně, a co vše lze z koření a bylin vyrábět a uvařit  pro zdraví a potěchu. Kuchařka nabízí řadu snadných receptů, které pomohou obdarované osobě i jejím blízkým vyléčit téměř vše.

Druhá kniha Koření, se zabývá kořením a jeho historií, pěstováním i využitím v medicíně a kuchyni. Rovněž nabídne osvědčené recepty jak koření využít při vaření, výrobě vín, medicín, lektvarů a léčiv. Čtenář se dozví co je přírodní afrodiziakum, jakým kořením si očistit organismus od škodlivých látek, které koření používat pravidelně jako prevenci před nemocemi atd...


Ostatní okořeněné vychytávky

Arch Samolepky na kořenky Nostalgie obrázky Bazalka 0942Arch Samolepky na kořenky obrázky Bazalka 0932

Když už se rozhodnete pro zakoupení dárku v podobě kořenek, tak se vám zajisté budou hodit i samolepky na kořenky. A ne ledajaké. Když mají být samolepky darované, tak musí být i krásné, a to tyto nálepky s obrázkem a názvem koření, jsou... 



Samolepicí štítky 4FOOD, 4 archy - CZ

A nebo mohou být naopak jednoduché, ale za to hezky barevné a velice praktické, jako tyto omyvatelné samolepicí štítky na kořenky a dózy od zn.Tescoma.



Další zajímavé nápady na dárky najdete zde na dárkovém rádci.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Valentýnská inspirace na srdcovky do kuchyně aneb zamilované kuchyňské doplňky

Každá kuchyň je srdcem domácnosti, a tak není od věci potěšit na Valentýna svůj milovaný protějšek nějakou krásnou kuchyňskou potřebou, z kt eré doslova čiší zamilovanost. Nechte se inspirovat naším výběrem kvalitních praktických pomocníků do kuchyně a jídelny, které nejen poslouží při přípravě jídla a nápojů, ale zároveň se stanou díky srdcovému tvaru i romantickou dominantou kuchyně doma či na chalupě. Inspiraci na všechny tyto zamilované kousky jsme čerpali na portálu BONAMI.cz , kde si je můžete vyhledat, prohlédnout a zakoupit. 1. Sada 5 nerezových nožů s blokem ve tvaru srdce InnovaGoods Tato rozkošná sada kvalitních nerezových nožů, která je uložena do červeného bloku ve tvaru srdce, bude chloubou kuchyně, kterou si okamžitě zamiluje každý kulinář/ka. Sada obsahuje: 1x nůž na chleba (33 cm),  1x univerzální nůž (33 cm),  1x univerzální nůž (24 cm),  1x loupací nůž (21,5 cm) 2.   Ošatka  Premier Living Také Vás při pohledu na tuto k